Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Παμβώτιδας

To Κέντρο Πληροφόρησης της λίμνης Παμβώτιδας στεγάζεται σε παραδοσιακό κτίριο στον οικισμό του Νησιού των Ιωαννίνων. Παρέχει στους επισκέπτες πλούσιες και πολύτιμες πληροφορίες για τη λίμνη και τη γύρω περιοχή.

Στο ισόγειο βρίσκεται η υποδοχή και η αίθουσα που είναι αφιερωμένη στην παραδοσιακή αλιεία, ενώ στον όροφο αναπτύσσεται η μόνιμη έκθεση, η οποία εξιστορεί τη δημιουργία της λίμνης, παρουσιάζει την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της και ενημερώνει για το περιβάλλον της περιοχής, με τη βοήθεια εντυπωσιακών γραφισμών, πλούσιου φωτογραφικού υλικού, καθώς και χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών και διαδραστικών μέσων.
Ο σχεδιασμός, η μουσειολογική και μουσειογραφική μελέτη, καθώς και η γραφιστική επεξεργασία και η κατασκευή του έργου έγιναν από την TETRAGON, με συν-ανάδοχους τις ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ και ΟΙΚΟΣ ΕΠΕ.

concept design, consulting, digitization, storytelling, copywriting, audiovisual productions, visual identity, graphic design, lighting, digital and interactive applications, museology, museography

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

environment+tourism

ΠΕΛΑΤΗΣ

Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ιωάννινα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ
ΟΙΚΟΣ ΕΠΕ

Tetragon logo
THESSALONIKI

Karaiskaki 2B str, 54641
Thessaloniki, Greece
Tel. +30 2310 861460
info@tetragon.gr

ATHENS

Kifisias Avenue 27,
11523 Athens, Greece
Τel. +30 6986 858366
info@tetragon.gr

PRODUCTION

Thessaloniki Industrial Area,
Sindos, Greece
Τel. +30 2310 796675
sindos@tetragon.gr