about

Ιστορικό εταιρείας | Για τέσσερις δεκαετίες πρωταγωνιστούμε στη δημιουργική βιομηχανία, στους τομείς του εκθεσιακού σχεδιασμού, του design, του πολιτισμού, του τουρισμού, του περιβάλλοντος και της επικοινωνίας.

Μία πορεία αναζητήσεων, επιτυχιών και ανακατατάξεων, η οποία είχε ξεκινήσει από το 1984, κατέληξε το 1999 στην ίδρυση της TETRAGON. Έκτοτε, εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε διαρκώς, όχι μόνο αυξάνοντας, διευρύνοντας και επεκτείνοντας τα έργα και τις δραστηριότητές μας σε πανελλαδική και διεθνή κλίμακα, αλλά και επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, σε στρατηγικές συνέργειες και σχέσεις εμπιστοσύνης με πολλούς και σημαντικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, σε σύγχρονο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις, υποδομές και συστήματα διασφάλισης ποιότητας.

75 Χρόνια ΔΕΘ - περίπτερο-πύλη ως σήμανση και ενημέρωση για τη σημαντική επέτειο

Άνθρωποι | Περίπου 50 επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, από διάφορα επιστημονικά και τεχνικά πεδία, συνεργάζονται για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για κάθε μας έργο.

Δημιουργοί και επικεφαλής της TETRAGON είναι οι αρχιτέκτονες Ελένη Βρετζάκη, Γιώτης Ιωαννίδης και Ηλίας Παπαδόπουλος. Τα τμήματα της εταιρείας στελεχώνονται από αρχιτέκτονες, μουσειολόγους-μουσειογράφους, designers, γραφίστες, προγραμματιστές, μηχανικούς υπολογιστών, ιστορικούς, αρχαιολόγους, φιλολόγους, μεταφραστές, διακοσμητές, παραγωγούς οπτικοακουστικού περιεχομένου, καθώς και από διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

Δικτύωση | Συμμετέχουμε σε επιστημονικά, πολιτιστικά, κλαδικά και επιχειρηματικά δίκτυα και οικοσυστήματα, με σκοπό τόσο την ανταλλαγή της έρευνας και της γνώσης όσο και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς μας.

Είμαστε μέλη του παγκόσμιου δικτύου της OCTANORM (OCTANORM SERVICE PARTNER INTERNATIONAL-OSPI), του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων και Μουσείων Επιστημών ECSITE, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Technopolis Artificial Intelligence Cluster και του CHORUS Cluster. Συμμετέχουμε, κατ’ επανάληψη, σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με παρουσιάσεις και ανακοινώσεις, πραγματοποιούμε δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα περιοδικά, λαμβάνουμε μέρος σε διαγωνισμούς και σε ερευνητικές ομάδες, ενώ έχουμε ενεργή εμπλοκή στις δραστηριότητες του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (International Council of Museums-ICOM).

Συμμετοχή της TETRAGON στο διεθνές συνέδριο της ICOM το 2023 στην Πράγα

Εγκαταστάσεις | Διαθέτουμε γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, καθώς και εγκαταστάσεις παραγωγής στη Θεσσαλονίκη.

Τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., βρίσκονται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, στην περιοχή Φάληρο, ενώ τα γραφεία μας στην Αθήνα βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθηκών στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό και μεταφορικά μέσα.

Πελάτες | Μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί (Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμοι, φορείς, υπηρεσίες και οντότητες του ευρύτερου δημόσιου τομέα), καθώς και σημαντικές ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανώσεις, μας εμπιστεύονται.

Αττικό Μετρό
Piraeus Bank
Υπουργείο Πολιτισμού
Pyramis
ΟΤΕ
Ecosun

Ελληνικά Πετρέλαια
Alumil
ΔΕΠΑ
Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης
HELEXPO
Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης
Sani Resort
ΔΕΗ
Vivartia
Δήμος Θεσσαλονίκης
ΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ
ΕΣΗΕΜ-Θ
ΓΓΕΚ
Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα
NOESIS
ΜΦΙ Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου
ΕΟΤ
Enterprise Greece
KAVEX
ΕΥΑΘ
Intersalonika
Intracom
Exalco
Περιφέρεια Κρήτης
ΟΛΘ
Περιφέρεια Αττικής
ELVIAL
ΕΑΒ
ΕΡΤ3
Megaman
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
ΑΠΘ
Εθνικό Ίδρυμα Πολιτισμού
Soft One
Υπουργειο Εθνικής Άμυνας
ΕΚΕΤΑ
ΥΠΕΞ - Ελληνική Προεδρία 2014

want to keep up with our activities

Join our newsletter

Tetragon logo
THESSALONIKI

Karaiskaki 2B str, 54641
Thessaloniki, Greece
Tel. +30 2310 861460
info@tetragon.gr

ATHENS

Kifisias Avenue 27,
11523 Athens, Greece
Τel. +30 6986 858366
info@tetragon.gr

PRODUCTION

Thessaloniki Industrial Area,
Sindos, Greece
Τel. +30 2310 796675
sindos@tetragon.gr